IMAGINI AMUZANTE: Transformarea unui căţel, de la 8 săptămâni la 8 luni - VIDEO

O filmare care prezintă evoluţia unui câine Beagle pe parcursul a 6 luni a fost vizionat de peste 250.000 de ori pe Internet.

2459 afișări
Imaginea articolului IMAGINI AMUZANTE: Transformarea unui căţel, de la 8 săptămâni la 8 luni - VIDEO

IMAGINI AMUZANTE: Transformarea unui căţel, de la 8 săptămâni la 8 luni

Filmarea, denumită "Beagle puppy Louie from eight weeks to eight months", (Louie, puiul de Beagle, de la opt săptămâni la opt luni), urmăreşte căţelul de când nu era mai înalt decât o sticlă de ketchup, până când îşi dublează dimensiunea şi nu mai are loc în coşul lui, relatează dailymail.co.uk.

Proprietarul îl filmează pe Louie când aleargă pentru prima dată, când latră prima oară şi când păşeşte în zăpadă. Sute de persoane, care au adăugat comentarii la imaginile publicate pe Youtube, vorbesc despre experienţe similare provacate de câinii lor. 

Odată cu dimensiunile, Louie şi-a schimbat şi comportamentul şi a început să distrugă papuci, mingii de fotbal sau role de hârtie igienică. În descrierea imaginilor, proprietarul, care rămâne anonim, îl descrie drept ”câine demolator”. La un an şi patru luni, căţelul a fost dresat şi, după spusele stăpânului, răspunde la comenzi ca "Şezi!", "Culcat!", sau "Rostogoleşte-te".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici