Imagini greu de privit: Lupta dintre un şarpe boa şi o felină are un final dramatic | VIDEO

  • Un boa a reuşit să prindă o felină, care face parte din familia pumelor, în Argentina.
  • Mamiferul era pe punctul de a pierde lupta cu şarpele constrictor.
  • Patru oameni au intervenit şi au salvat felina.
44602 afișări
Imaginea articolului Imagini greu de privit: Lupta dintre un şarpe boa şi o felină are un final dramatic | VIDEO

Imagini greu de privit: Lupta dintre un şarpe boa şi o pisică sălbatică are un final dramatic | VIDEO

Incidentul a fost filmat pe un drum neasfaltat din localitatea Las Lajitas, din Argentina. Doi bărbaţi au dat peste cele două animale care se luptau.

Felina, o specie numită jaguarundi, respira cu dificultate şi era pe punctul de a muri, dar în ajutorul ei au sărit cei doi bărbaţi, care au fost ajutaţi apoi de alţi doi oameni.

Din fericire, ambele animale, care au venit din unul dintre cele trei paruci naturale din zonă, au scăpat cu viaţă.

Vânarea de jaguarundi este interzisă în Argentina, dar fermierii le ucid adesea deoarece felinele atacă animalele de casă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici