IMAGINI ŞOCANTE LA TV: O prezentatoare a fost muşcată de faţă de un câine - VIDEO

Prezentatoarea unei emisiuni TV a trecut printr-o întâmplare nefericită, fiind muşcată de faţă de un câine chiar în timpul emisiunii în direct.

3797 afișări
Imaginea articolului IMAGINI ŞOCANTE LA TV: O prezentatoare a fost muşcată de faţă de un câine - VIDEO

IMAGINI ŞOCANTE LA TV: O prezentatoare a fost muşcată de faţă de un câine

Kyle Dyer, o prezentatoare cunoscută din Denver, Colorado, a fost muşcată de faţă de un câine chiar în timpul emisiunii, scrie dailymail.co.uk.

Animalul a muşcat-o pe prezentatoare când aceasta s-a aplecat să îl mângâie, în timpul emisiunii în direct. Kyle Dyer a fost dusă la spital, iar medicii evaluează rănile pe care aceasta le-a suferit.

După incident, câinele a fost dus la un centru pentru protecţia animalelor, iar stăpânul acestuia a fost amendat.

Câinele Max, un Mastiff angentinian, fusese salvat dintr-un lac îngheţat, după ce a căzut prin gheaţa subţire. Max a petrecut 20 de minute în apa îngheţată înainte ca un pomper să îl salveze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici