Video Imagini SPECTACULOASE: Lupta unui surfer cu doi RECHINI, surprinsă în direct - VIDEO

O competiţie organizată în Africa de Sud a fost la un pas să se transforme într-o tragedie, după ce unul dintre competitori, surferul Mick Fanning, a fost atacat „în direct” de doi rechini.

14613 afișări

Sportivul australian, în vârstă de 34 de ani, se pregătea să înceapă concursul Jeffreys Bay Open, în momentul în care cei doi rechini şi-au făcut apariţia în spatele său, relatează BBC.

„Mă pregăteam să mă pun în mişcare, când dintr-o dată am avut senzaţia că cineva se află în spatele meu şi, brusc, am început să fiu tras sub apă”, a declarat Mick Fanning, adăugând că pe unul dintre rechini l-a „pocnit în spate”.

Intervenţia rapidă a echipelor de salvare a făcut ca momentul să nu se sfârşească tragic, iar organizatorii concursului au decis ulterior să anuleze competiţia.

Întreaga confruntare s-a desfăşurat sub privirile îngrozite ale oamenilor veniţi să asiste la concurs şi a fost surprinsă live de camerele de filmat ale televiziunilor care transmiteau evenimentul.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici