Imagini uimitoare de la funeraliile Barbarei Bush. Prima Doamnă a SUA, exagerat de zâmbitoare în preajma lui Barack Obama, ceea ce nu se întâmplă lângă soţul ei

Sâmbătă au avut loc funeraliile Barbarei Bush, în Houston, Texas. La evenimentul solemn au luat parte, alături de membrii familiei Bush, Barack şi Michelle Obama, dar şi prima doamnă, Melania Trump, care a venit neînsoţită de preşedintele american.

7175 afișări
Imaginea articolului Imagini uimitoare de la funeraliile Barbarei Bush. Prima Doamnă a SUA, exagerat de zâmbitoare în preajma lui Barack Obama, ceea ce nu se întâmplă lângă soţul ei

Funeraliile sunt, în general, evenimente solemne şi o oportunitate pentru ca cei care iau parte la ele să aducă un ultim omagiu persoanei decedate. 

Zâmbetele şi râsetele nu au ce să caute într-un astfel de peisaj dominat de tristeţe.

Cu toate acestea, imaginile apărute în presa internaţională, îi surprind pe Melania Trump şi Barack Obama zâmbind şi părând că se distrează de minune chiar în biserică, acolo unde se oficia slujba pentru Barbara Bush. 

Motivul pentru care cei doi se amuzau nu este cunoscut, însă internauţii nu s-au putut abţine să nu remarce că Melania a fost mai zâmbitoare ca niciodată alături de Obama, lucru care nu se întâmplă aproape niciodată când este fotografiată în preajma soţului ei, Donald Trump. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici