În căpşunile din anumite supermarketuri au fost găsite ace. Autorităţile cred că se încearcă o crimă

Într-un stat din Australia s-au găsit ace în căpşunile vândute în supermarketuri, Ministerul Sănătăţii catalongând fapta ca o crimă. Problema a ieşit la iveală săptămâna trecută, când un bărbat a fost dus la spital cu dureri de stomac după ce a mâncat fructele pe care le cumpărase dintr-un supermarket din Queensland, informează cbsnews.com.

2832 afișări
Imaginea articolului În căpşunile din anumite supermarketuri au fost găsite ace. Autorităţile cred că se încearcă o crimă

Sursa foto: Twitter @ABC

De atunci, oamenii au postat pe reţelele de socializare fotografii cu căpşunile ce conţineau mici ace înfipte în ele.

„Oricine ar fi în spatele acţiunii nu pune doar familiile în pericol ce locuiesc atât în Queensland, cât şi în restul Australiei, ci şi întreaga industrie”, a declarat premierul din Queensland, Annastacia Palaszczuk.

Guvernul oferă o recompensă de 71.500 de dolari pentru orice informaţie ce duce la găsirea responsabilului. „Rog ca oricine găseşte orice fel de informaţie să sune la poliţie cât mai curând posibil”, a spus premierul.

Poliţia din Queensland a declarat către postul de televiziune ABC că fapta a fost făcută, evident, pentru a răni pe cineva.

Consumatorii au fost rugaţi să-şi taie în felii căpşunile înainte să le mănânce.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici