În drum spre România, o formaţie a început să cânte în avion. Cum au primit pasagerii ritmurile balcanice - VIDEO

Lemon Bucket Orkestra este o formaţie canadiană care concertează în România până la 30 mai. Când avionul care urma să decoleze din Toronto spre Frankfurt pentru a ajunge apoi în Bucureşti a avut întârziere, membrii formaţiei şi-au scos instrumente şi au început să le cânte pasagerilor.

747 afișări
Imaginea articolului În drum spre România, o formaţie a început să cânte în avion. Cum au primit pasagerii ritmurile balcanice - VIDEO

În drum spre România, o formaţie a început să cânte în avion. Cum au primit pasagerii ritmurile balcanice - VIDEO

"Avionul nostru a fost reţinut la sol pentru 20 de minute aşa că am scos instrumentele şi am început să cântăm. România, venim!", au anunţat membrii trupei pe pagina oficială a lor de Youtube.

Pasagerii, care nu se aşteptau la un asemenea spectacol, au primit până la urmă cu entuziasm cântecele canadienilor.

Formaţia urmează să susţină concerte în cadrul International Romani Art Festival VI din Bucureşti, dar şi în oraşele Braşov, Cluj, Zalău, Baia Mare şi Timişoara.

Presa internaţională a remarcat deja în ediţiile on-line performanţa canadienilor din avion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici