Video INEDIT: 20 de cupluri din Timişoara au luat cina într-un tramvai-restaurant, de Ziua Îndrăgostiţilor | VIDEO

20 de cupluri din Timişoara au sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor luând cina, joi seara, într-un tramvai-restaurant, unde au avut parte de muzică live şi s-au plimbat pe traseul primului tramvai electric din România, transmite corespondentul MEDIAFAX.

689 afișări

Evenimentul “Cină în tramvai” a fost organizat pentru cel de-al patrulea an consecutiv la Timişoara, de Ziua Îndrăgostiţilor. La fel ca la ediţiile precedente, toate locurile au fost epuizate. În total, 20 de cupluri au avut posibilitatea de a lua cina în singurul tramvai-restaurant din România, timp de două ore. Joi seara, la Timişoara au fost organizate două curse pe traseul primului tramvai electric din România, iar pe perioada călătoriei, cuplurile de îndrăgostiţi au avut parte de muzică live, la vioară şi pian, şi de o cină romantică.

“Am închiriat tramvaiul-restaurant de la Societatea de Transport Public Timişoara şi am organizat evenimentul «Cină în tramvai». În tramvai sunt nouă mese de două persoane, plus încă două de patru persoane. Tramvaiul este plin, toate biletele au fost epuizate. Au mai fost solicitări, dar nu am putut să le onorăm. Vom mai organiza un astfel de eveniment şi de Dragobete, pe 24 februarie, şi de Ziua Femeii, pe 8 Martie. Deja jumătate din locuri sunt ocupate pentru Dragobete şi nici nu am anunţat încă evenimentul. Cred că evenimentul pe care noi îl organizăm are un asemenea succes pentru că o cină în tramvai este ceva special şi unic în România. Un astfel de tramvai-restaurant mai există în Milano şi Bruxelles”, a
declarat, joi seara, corespondentului MEDIAFAX, Denisa Baloşin, organizatorul evenimentului “Cină în tramvai”.

Fiecare persoană a trebuit să plătească 200 de lei pentru a lua cina în tramvaiul-restaurant din Timişoara, de Ziua Îndrăgostiţilor. Cuplurile au servit în timpul călătoriei de două ore un aperitiv, un fel principal, un desert, apă, răcoritoare, precum şi vin roşu sau alb.

“M-am gândit să-i fac o surpriză iubitei mele de Ziua Îndrăgostiţilor, mi s-a părut ceva special, romantic nu am mai auzit în România să se ia cina în tramvai”, ne-a spus unul dintre timişorenii care a petrecut seara de Ziua Îndrăgostiţilor alături de iubita sa în tramvaiul-restaurant.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici