Inedit. Cea mai vârstnică şi cea mai longevivă însoţitoare de zbor din lume. Încă lucrează la înălţime pentru aceeaşi companie aeriană VIDEO

  • Pasiunea extremă pentru un loc de muncă te face să vrei să-l continui chiar şi când toţi prietenii tăi se bucură de „ieşitul la pensie”.
  • Este şi cazul unei femei din SUA, care este însoţitoare de zbor de aproape 65 de ani.
4549 afișări
Imaginea articolului Inedit. Cea mai vârstnică şi cea mai longevivă însoţitoare de zbor din lume. Încă lucrează la înălţime pentru aceeaşi companie aeriană VIDEO

FOTO PGAir/Twitter

Are 86 de ani şi lucrează ca stewardesă de 65 de ani. Bette Nash, din Boston (SUA), a intrat în Cartea Recordurilor, fiind recunoscută pentru serviciul său la înălţime.
 
Aranjată, energică şi zâmbitoare, femeia spune că pasiunea şi respectul faţă de pasageri i-au dat „aripi” şi au făcut-o să-şi dorească să nu renunţe la locul de muncă, nici acum, la 86 de ani.
 
Femeia a devenit stewaredesă în anul 1957 iar de atunci a lucrat neîntrerupt şi doar pentru aceeaşi companie aeriană.
 
A ales de la începutul carierei o rută de zbor şi a rămas pe ea timp de 65 de ani, pentru a putea ajunge noaptea acasă, la fiul său, care are dizabilităţi şi pe care îl îngrijeşte de când s-a născut.
 
Jacqueline Kennedy Onassis (Jackie Kennedy), soţia lui John F. Kennedy, şi fostă Primă Doamnă a Statelor Unite (1961-1963) a fost celebritatea servită pe parcursul zborului său de către însoţitoarea de zbor Bette Nash.
 
„Zbor sute de mii de kilometri pe an, dar cele mai bune zboruri sunt când Bette este de serviciu”, spune un pasager. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici