Înmormântarea lui Michael Jackson, amânată din nou

Familia lui Michael Jackson a anunţat, vineri, că înmormântarea starului, programată iniţial pe 29 august - ziua în care acesta ar fi împlinit 51 de ani -, la cimitirul Forest Lawn-Glendale din Los Angeles, va fi amânată pentru 3 septembrie.

338 afișări
Imaginea articolului Înmormântarea lui Michael Jackson, amânată din nou

Înmormântarea lui Michael Jackson, amânată din nou (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al familiei Jackson nu a oferit un motiv pentru această nouă amânare.

Ceremonia de înmormântare va avea loc joi, 3 septembrie, ora locală 19.00 (vineri, 05.00, ora României).

Familia Jackson a indicat, de asemenea, că la ceremonie vor fi invitaţi doar rudele şi prietenii foarte apropiaţi.

Marţi, familia lui Michael Jackson a confirmatstarul va fi înmormântat, în cadrul unei ceremonii private, pe 29 august - ziua în care acesta ar fi împlinit 51 de ani -, la cimitirul Forest Lawn-Glendale din Los Angeles, după ce, luni, New York Daily News a scris că tatăl cântăreţului, Joe Jackson, le-a declarat acest lucru.

Tot marţi, purtătorul de cuvânt al familiei Jackson, Ken Sunshine, a spus că starul va fi înmormântat pe Terasa Sfântă de la Marele Mausoleu al cimitirului Forest Lawn-Glendale.

Potrivit site-ului cimitirului, mausoleul este decorat cu imitaţii ale unor opere create de Michelangelo, dar şi cu o replică a "Cinei cea de taină" a lui Leonardo da Vinci.

Cimitirul este situat în Glendale, foarte aproape de nordul oraşului Los Angeles. Este un loc diferit de cimitirul Hollywood Hills unde familia Jackson a fost văzută strângându-se în zilele de după decesul starului, produs pe 25 iunie.

Presa internaţională scria, în urmă cu o săptămână, că Michael Jackson, decedat pe 25 iunie, în urma unui stop cardiac, a fost deja înmormântat, la începutul lunii august. Însă acele informaţii se bazau doar pe câteva surse neidentificate şi nu au fost niciodată confirmate de reprezentanţii familiei Jackson.

Motivul care a provocat stopul cardiac suferit de Michael Jackson a rămas învăluit în mister.

Reprezentanţii Institutului de Medicină Legală din Los Angeles au completat deja raportul autopsiei, însă rezultatele lui vor rămâne confidenţiale până când poliţia va finaliza ancheta.

Cauzele morţii cântăreţului ar putea fi asociate cu dependenţa acestuia de medicamente calmante şi antidepresive, potrivit poliţiei din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici