Interesul sexual se simte de la o poştă

Nu e greu să-ţi dai seama dacă un bărbat se bucură să te vadă sau dimpotrivă, apariţia ta îi cam “strică ploile”. Sclipirea ochilor, zâmbetul sexi şi mândria cu care se afişează alături de tine arată clar că masculul în cauză dă fericit din coadă când se află prin preajma ta.

69 afișări
Imaginea articolului Interesul sexual se simte de la o poştă

Interesul sexual se simte de la o poştă

Aceste caracteristici nu au cum să nu-ţi sară în ochi, însă pentru eventualitatea în care sunt ascunse cu străşnicie, mai există ceva care-i dă de gol pe bărbaţi: transpiraţia. 

Citeşte mai multe despre interesul sexual pe www.csid.ro

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici