INTERVIU: Masa de Paşte în viziunea juraţilor MasterChef. Secretele celor trei

Cei trei juraţi de la ”MasterChef” au dezvăluit, pentru Pro TV Magazin, secretele unei mese perfecte pentru ziua de Paşte şi planurile lor pentru Sărbători.

491 afișări
Imaginea articolului INTERVIU: Masa de Paşte în viziunea juraţilor MasterChef. Secretele celor trei

INTERVIU: Masa de Paşte în viziunea juraţilor MasterChef. Secretele celor trei

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au răspuns întrebărilor Pro Tv Magazin.

- Cum arată în opinia dvs. meniul perfect pentru această zi?
Sorin Bontea: E greu de spus, fiecare îşi face meniul după preferinţe. Eu unul aleg mereu ciorbiţa de miel, drob, friptură, ouă roşii şi cozonac sau pască. Ah, şi bineînţeles salata cu ceapă verde, roşii, ridichi, salate verde! Fără alte platouri speciale de mezeluri sau alte nebunii.
Cătălin Scărlătescu: În primul rând trebuie să ai ouă roşii, drob, apoi borş şi pe urmă alte nebunii cum ar fi rulada de miel, stufat, friptură. La final adăugăm cozonac, neapărat însoţit de un pahar cu lapte, pentru că laptele linişteşte stomacul, după atâtea preparate cu ceapă şi usturoi.
Florin Dumitrescu: Paştele celebrează tradiţia şi este una dintre acele sărbători în care te bucuri de familie. Masa tradiţională românească de Paşte cu drob de miel, ciorba, friptura la cuptor, pasca, cozonaci şi vin de ţară... sunt gusturile care ne sunt întipărite în minte încă de mici. Meniul perfect tine în primul rând de starea de spirit şi de atmosfera de la masă. Atâta timp cât eşti cu familia poţi mânca orice.

Citeşte interviul integral cu cei trei pe www.protvmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici