Învaţă să mergi corect pe tocuri - VIDEO

Vrei şi tu să poţi purta o pereche de pantofi cu toc, fără să fii nevoită să te sprijini de cineva apropiat? Iţi doreşti să mergi încrezătoare pe tocuri, fără să-ţi ţii corpul în nişte poziţii absolut hilare şi nepotrivite? Ţine cont de sfaturile noastre!

892 afișări
Imaginea articolului Învaţă să mergi corect pe tocuri - VIDEO

Învaţă să mergi corect pe tocuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În primul rând, uite care sunt greşelile pe care le fac persoanele care nu reuşesc să meargă pe tocuri!
1. Glezne instabile
Se ia o pereche de pantofi cu toc de slabă calitate şi se combină cu un mers deloc încrezator, iar rezultatul este doar unul: nişte glezne care joacă şi care te fac să pari nicidecum sexy, ci penibilă.

2. Genunchi înţepeniţi
Ai impresia că dacă îţi ţii genunchii cât mai drepţi, nu se vede că nu ştii să mergi pe tocuri. Greşit! Nu faci altceva decât să mergi incorect, pentru că îţi vei lăsa posteriorul în spate şi vei fi complet nenaturală.

3. Coapse încordate
Din nou, crezi că dacă îţi ţii coapsele fixe, îţi vei mişca picioarele mai bine. În schimb, vei părea şi mai rigidă, pentru că vei merge cu genunchii înainte şi te vei mişca exact ca un roboţel.

Citeşte mai multe despre cum să mergi corect pe tocuri pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici