Iohannis, despre cum s-ar putea sărbători Crăciunul în acest an, în contextul Covid-19

Preşedintele Klaus Iohannis le recomandă românilor să îşi planifice sărbătorile din decembrie în aşa fel încât să se întâlnească cu relativ puţină lume, să nu meargă în locuri aglomerate şi să respecte regulile: „ Şi Crăciunul se poate sărbători cu precauţie”.

1395 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre cum s-ar putea sărbători Crăciunul în acest an, în contextul Covid-19

Iohannis, despre cum s-ar putea sărbători Crăciunul în acest an, în contextul Covid-19

„În ce priveşte sărbătorile de iarnă, care vin, clar, vom avea sărbătorile de Crăciun, de Anul Nou...Nu cred că virusul va dispărea până atunci. Recomand tuturor românilor să îşi planifice sărbătorile în aşa fel încât să se întâlnească cu relativ puţină lume, să nu meargă în locuri aglomerate, să păstreze distanţa, masca şi să fie precauţi. Şi Crăciunul se poate sărbători cu precauţie”, spune Klaus Iohannis.

Referitor la alegerile parlamentare, care ar trebui să se desfăşoare tot în decembrie, şeful statului precizează că, potrivit experţilor, acestea pot fi organizate în condiţii de risc minim.

„Evoluţia virusului este fluidă. Trebuie să vedem de la o zi la alta cum evoluează pandemia. În acest moment, experţii spun că alegerile sunt posibile dacă respectăm regulile”, adaugă Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
crăciun,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici