Iris şi-a reluat activitatea concertistică sâmbătă seară

Trupa Iris şi-a reluat activitatea concertistică, sâmbătă seara, cu un spectacol la Şimleul Silvaniei, susţinut cu ocazia Zilelor Oraşului

19 afișări
Imaginea articolului Iris şi-a reluat activitatea concertistică sâmbătă seară

Iris şi-a reluat activitatea concertistică sâmbătă seară (Imagine: Mediafax Foto)

Trupa Iris a revenit pe scenă după şase luni de pauză, cauzată de operaţia de transplant hepatic suferită de Cristi Minculescu, în luna martie a acestui an.

Minculescu a fost aşteptat cu nerăbdare şi când a urcat pe scenă, aproape de miezul nopţii, a fost primit cu aplauze şi strigăte de bucurie.

"Nu am mai văzut Iris de doi ani în concert, iar când l-am revăzut pe Cristi Minculescu pe scenă am început să plâng", a spus un admirator, cu ochii în lacrimi.

"E incredibil, îl iubesc pe Cristi de când eram copil, am aşteptat atât să revină pe scenă, este o atmosferă extraordinară", a adăugat un altul.

Cristi Minculescu nu a stat de vorbă cu jurnaliştii, dar s-a adresat, de pe scenă, publicului, căruia i-a mulţumit pentru susţinerea acordată.

"Mulţumesc pentru mesajele de încurajare. Ce a fost a trecut, să ne uităm spre viitor", a spus Minculescu.

Concertul a durat o oră, publicul cântând fiecare piesă alături de formaţie.

Iris va concerta şi în 25 iulie, la festivalul CokeLive Peninsula de la Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici