J.J. Abrams şi Tavis Smiley realizează un serial despre ultimele luni din viaţa lui Michael Jackson

Regizorul american J.J. Abrams va colabora cu realizatorul TV şi scriitorul Tavis Smiley pentru realizarea unui mini-serial despre ultimele luni din viaţa regelui pop Michael Jackson, bazat pe cartea lui Smiley "Before You Judge Me: The Triumph and Tragedy of Michael Jackson's Last Days".

223 afișări
Imaginea articolului J.J. Abrams şi Tavis Smiley realizează un serial despre ultimele luni din viaţa lui Michael Jackson

J.J. Abrams şi Tavis Smiley realizează un serial despre ultimele luni din viaţa lui Michael Jackson

Noua carte scrisă de Tavis Smiley va fi lansată marţi şi este descrisă drept "o naraţiune romanescă a ultimelor luni din viaţa uneia dintre cele mai iconice personalităţi ale culturii populare moderne", informează CNN.

Warner Bros. Television, deţinută de Time Warner va produce proiectul. O reţea de televiziune este aşteptată să se alăture.

Smiley şi Abrams vor fi producători executivi. Companiile lor de producţie, Smiley TV şi Bad Robot, au anunţat în aprilie că lucrează la un serial de televiziune despre cartea lui Smiley publicată în 2014, despre Martin Luther King, "Death of a King: The Real Story of Dr. Martin Luther King, Jr.'s Final Year."

Show-urile de televiziune bazate pe evenimente reale şi-au recâştigat popularitate în ultimul timp de la succesul înregistrat la începutul acestui an al "The People v. O.J. Simpson: American Crime Story", de pe postul FX. Episodul de deschidere al serialul a înregistrat nu mai puţin de 5.1 milioane de telespectatori în luna februarie.

Michael Joseph Jackson a fost introdus de două ori în Rock and Roll Hall of Fame şi a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai de succes showman al tuturor timpurilor, cu 13 premii Grammy şi 13 single-uri clasate pe locul întâi în topuri.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici