J-Lo cere 5 milioane de dolari de la o firmă de cărucioare pentru copii

Cântăreaţa americană Jennifer Lopez şi soţul ei, Marc Anthony, au dat în judecată o companie britanică ce produce cărucioare pentru copii, acuzând-o că le-a folosit imaginea fără să le ceară permisiunea şi cerând plata unor daune de cinci milioane de dolari, potrivit femalefirst.co.uk.

23 afișări
Imaginea articolului J-Lo cere 5 milioane de dolari de la o firmă de cărucioare pentru copii

J-Lo cere 5 milioane de dolari de la o firmă de cărucioare pentru copii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele două vedete au depus actele necesare deschiderii procedurii legale la tribunalul din Los Angeles, declarând că directorii companiei Silver Cross au folosit fără permisiunea lor una dintre fotografiile în care cuplul apare alături de gemenii în vârstă de un an, Max şi Emme.

În cererea depusă la tribunal, vedetele susţin că firma britanică a folosit fotografia atât pe site-ul ei online, cât şi în diverse reclame, inducând publicul în eroare şi "făcându-l să creadă că Lopez şi Anthony sprijină şi sponsorizează" marca respectivă.

Cuplul a cerut plata unor daune în valoare de cinci milioane de dolari, considerând că aceasta este o despăgubire permanentă împotriva folosirii viitoare a numelor şi a imaginii lor în reclamele acestei firme, precum şi reţinerea întregii sume de bani obţinută deja din comercializarea produselor vândute.

Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez şi cântăreţul Marc Anthony s-au căsătorit în iunie 2004 şi sunt părinţii gemenilor Max şi Emma, care au celebrat prima lor aniversare pe 22 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici