”Jaguarul” liber din Vama Veche. Epidemia nu l-a speriat pe cel mai bătrân vamaiot, care de 34 de ani cântă la chitară pe litoral

  • ”Jaguarul” are 65 de ani, iar în ultimele 34 de veri a cântat la chitară în Vama Veche.
  • Cunoscut pentru spiritul lui liber, vârsta şi epidemia nu l-au ţinut pe vamaiot nici anul acesta departe de litoral.
  • Jaguarul a rămas dezamăgit însă de gestul lui Klaus Iohannis, care ţi-a tot arătat din deget în ultimele luni de epidemie.
2702 afișări
Imaginea articolului ”Jaguarul” liber din Vama Veche. Epidemia nu l-a speriat pe cel mai bătrân vamaiot, care de 34 de ani cântă la chitară pe litoral

„Jaguarul” din Vama Veche. Sursa FOTO: Facebook

În weekend, la Vama Veche a revenit Jaguarul, cunoscut de toţi drept fiind cel mai bătrân vamaiot. Anul acesta a împlinit 65 de ani şi de 34 de veri este nelipsit de pe litoral, unde cântă rock la chitară.

În lunile cât a stat acasă, Jaguarul a fost dezamăgit de Klaus Iohannis. Totul din cauză că ţi-a arătat din deget la conferinţe, ameninţând că va reveni la starea de urgenţă. Totuşi, ca să-i treacă timpul mai uşor în izolare, Jaguarul a studiat şi a exersat la chitară piese noi. Acum le cântă în aceeaşi intersecţie din Vama Veche unde ai să-l vezi şi săptămânile următoare.  

„De vreo cinci zile, cam aşa, am revenit. Dar încă îi văd timoraţi după pandemia asta. Dar observ ceva? Arată-mi şi mie unul cu mască sau distanţarea socială. Aici noi ne-am înfrăţit, noi bem unul de la altul şi n-a strănutat măcar unul. Eu văd la ei, săracii, parcă sunt scăpaţi ca căţelul din lanţuri. Uite, zici că e în toiul verii.”

„Nu mă interesează pe mine ca un preşedinte de ţară să te ameninţe cu mâna aşa, la televizor. Să faci tu aşa! (n.r. dă din deget) Păi, îţi ameninţi poporul tău. Că dacă nu, o să mai dau o urgenţă! Dar nu ameninţa cu mâna!”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici