Jamie Spears a devenit curatorul fiicei sale, Britney Spears

Un judecător din Los Angeles a pus-o pe Britney Spears sub curatela tatălui său, Jamie Spears, care a devenit şi administratorul averii cântăreţei, spitalizată în urmă cu câteva zile la cererea psihiatrului său.

4 afișări
Imaginea articolului Jamie Spears a devenit curatorul fiicei sale, Britney Spears

Jamie Spears a devenit curatorul fiicei sale, Britney Spears

Decizia judecătorească îi dă lui Jamie Spears autoritate aproape totală pentru a se ocupa cum crede de cuviinţă de fiica sa, în vârstă de 26 de ani, şi pentru a-i administra averea. Acest tip de procedură are loc atunci când un tribunal stabileşte că un individ major nu este capabil să se îngrijească singur.

Britney Spears a fost internată, joi, pentru 72 de ore, la secţia de psihiatrie din cadrul centrului medical UCLA, Los Angeles.

Psihiatrul cântăreţei a contactat poliţia din Los Angeles pentru a o transporta la spital.

Contactată de urgenţă de părinţii lui Britney Spears, Jamie şi Lynne, care sunt divorţaţi, judecătoarea Reva Goetz a luat această măsură, a plasării sub curatelă temporară, o nouă decizie în acest sens urmând să fie luată luni.

Aceeaşi judecătoare i-a interzis impresarului lui Spears, Sam Lutfi, să se apropie de vedetă. Lutfi a fost deseori acuzat de părinţii lui Spears că a pus în pericol sănătatea şi averea fiicei lor.

Înainte de audierea de vineri, Lutfi i-a acuzat pe soţii Spears că vor să controleze viaţa fiicei lor: "Sunt împotriva acestui lucru. Britney este perfect capabilă să aibă grijă de sănătatea sa", a declarat el pentru publicaţia People. "Într-un astfel de moment familia ar trebui să fie la spital pentru a avea grijă de fiica lor, în loc să se bată pentru bani. Este trist", a adăugat acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici