Jane Fonda îşi arată ridurile într-un pictorial pentru a demonstra că nu este perfectă

Celebra actriţă Jane Fonda a refuzat să-i fie modificată imaginea pe calculator pentru cel mai recent pictorial al său, arătându-şi ridurile, pentru că a dorit astfel să demonstreze fanilor că nu este "perfectă", informează contactmusic.com.

1375 afișări
Imaginea articolului Jane Fonda îşi arată ridurile într-un pictorial pentru a demonstra că nu este perfectă

Jane Fonda îşi arată ridurile într-un pictorial pentru a demonstra că nu este perfectă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană apare pe coperta celui mai recent număr al revistei Good Housekeeping şi a cerut editorilor să nu-i modifice fotografiile cu ajutorul tehnologiei digitale.

Jane Fonda, în vârstă de 73 de ani, declară că femeile tinere au impus standarde de frumuseţe imposibile, dar speră că prin apariţia ei naturală din acest pictorial lucrurile vor începe să se schimbe la Hollywood.

"Îmi pare rău pentru aceste tinere actriţe de acum. Sunt mereu fotografiate peste tot, iar dacă au o gropiţă pe posterior, aceasta va fi prezentată într-o revistă de scandal. Există acest cult al perfecţiunii. În mod consecvent, toate tinerele care imită celebrităţile cred că trebuie să arate perfect, iar acest lucru este distructiv", spune Fonda.

Jane Fonda a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1979, pentru rolul din "Întoarcerea acasă", şi în 1972, pentru partitura din "Klute". Actriţa americană va începe în curând filmările pentru "Peace, Love and Misunderstanding", un lungmetraj independent regizat de Bruce Beresford, în care va juca alături de Rosanna Arquette şi Chace Crawford.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici