Jane Fonda joacă din nou într-un film franţuzesc, după o pauză de 38 de ani

Jane Fonda deţine unul dintre rolurile principale în comedia "Et Si On Vivait Tous Ensemble", acesta fiind primul film franţuzesc în care a fost distribuită actriţa americană de la celebrul "Tout va bien", regizat de Jean-Luc Godard în 1972, informează variety.com.

29 afișări
Imaginea articolului Jane Fonda joacă din nou într-un film franţuzesc, după o pauză de 38 de ani

Jane Fonda joacă din nou într-un film franţuzesc, după o pauză de 38 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această comedie, produsă de Canal +, este o coproducţie franco-germană şi va fi regizată de Stephane Robelin.

Filmul prezintă povestea a cinci buni prieteni care decid să se mute împreună, pentru a evita să ajungă la azilul de bătrâni. În locuinţa lor se va muta şi un tânăr german student la etnologie, a cărui teză de absolvire analizează efectele sociale ale procesului de îmbătrânire a populaţiei.

Jane Fonda va interpreta rolul unei femei americane care locuieşte în Franţa de mult timp.

După acest proiect cinematografic, actriţa americană va începe filmările la "Peace, Love and Misunderstanding", un lungmetraj independent regizat de Bruce Beresford, în care va juca alături de Catherine Keener şi Chace Crawford. Filmul prezintă povestea unei avocate newyorkeze, interpretată de Catherine Keener, care se retrage la ferma mamei sale, o hipiotă interpretată de Jane Fonda, după ce soţul ei a iniţiat procedura de divorţ.

Jane Fonda a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1979, pentru rolul din "Întoarcerea acasă", şi în 1972, pentru partitura din "Klute".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici