Jane Fonda şi Lil Nas X sunt vedetele noii colecţii sustenabile Gucci

  • Jane Fonda şi Lil Nas X sunt vedetele noii colecţii sustenabile Gucci
  • Colecţia include produse din materiale reciclate, bio, sustenabile.
  • Gucci a anunţat recent că nu va mai participa la Săptămânile Modei.
143 afișări
Imaginea articolului Jane Fonda şi Lil Nas X sunt vedetele noii colecţii sustenabile Gucci

Jane Fonda şi Lil Nas X

Actriţa Jane Fonda şi rapperul Lil Nas X sunt vedetele campaniei pentru noua linie de produse sustenabile a brandului de lux Gucci. Brandul italian şi-a anunţat recent angajamentul de a reduce pe cât posibil emisiile de carbon, din producţie şi aprovizionare.

Pentru colecţia Off The Grid, designerul Alessandro Michele a folosit materiale reciclate, organice, bio. Colecţia include genţi, portofele, pantofi, pălării şi jachete, cu preţuri cuprinse între 175 şi 1.500 de dolari. Recent, brandul Gucci a anunţat că va renunţa la Săptămânile Modei, urmând să lanseze anual doar două colecţii, pentru a deveni mai sustenabil. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici