Jane Fonda, supusă unei operaţii de reconstrucţie a unuia dintre genunchi

Actriţa americană Jane Fonda, deţinătoare a două premii Oscar, a postat pe platforma de micro-blogging Twitter câteva mesaje despre operaţia de reconstrucţie a genunchiului stâng la care a fost supusă în cursul zilei de marţi, informează accesshollywood.com.

45 afișări
Imaginea articolului Jane Fonda, supusă unei operaţii de reconstrucţie a unuia dintre genunchi

Jane Fonda, supusă unei operaţii de reconstrucţie a unuia dintre genunchi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un mesaj nostalgic intitulat "So Long Old Knee" (La revedere, bătrâne genunchi) postat pe pagina ei de Twitter, actriţa Jane Fonda a declarat că articulaţia genunchiului său "urmează să fie extrasă şi înlocuită cu o tijă din titan şi o articulaţie din ceramică".

Potrivit celebrei actriţe americane, genunchiul operat a fost "un genunchi puternic şi credincios", care a ajutat-o "să urce mulţi munţi şi să treacă peste multe terenuri accidentate". Ea şi-a amintit, totodată, şi de modul în care o alinta fostul ei soţ, regizorul Roger Vadim, căruia îi plăcea să îi sărute genunchii.

Mesajele au fost postate pe Twitter cu puţin timp înainte de intrarea lui Jane Fonda în sala de operaţie. Cel mai recent dintre acestea indica: "Medicamentele au început să-şi facă efectul. La revedere, genunchi stâng. Eşti terminat!".

Jane Fonda a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1979, pentru rolul din "Întoarcerea acasă", şi în 1972, pentru partitura din "Klute".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici