Japonezii, pe primul loc în topul celor mai buni turişti din lume

Japonezii s-au situat pe primul loc într-un top al celor mai buni turişti din lume, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat la nivel mondial în rândul hotelierilor de o companie de turism.

139 afișări
Imaginea articolului Japonezii, pe primul loc în topul celor mai buni turişti din lume

Japonezii, pe primul loc în topul celor mai buni turişti din lume

La sondajul realizat de compania de turism Expedia.com au participat peste 4.000 de hotelieri din lume.

Printre categoriile de evaluare a turiştilor s-au numărat bunele maniere, dorinţa de a învăţa limba locală şi de a încerca bucătăria specifică locului, curăţenia, generozitatea şi stilul.

Japonezii s-au situat pe primul loc la toate categoriile. Germanii şi britanicii împart locul al doilea, aceştia fiind urmaţi de canadieni şi elveţieni. Americanii s-au situat pe locul al 11-lea în topul general.

"Hotelierii sunt experţi în ceea ce priveşte interacţiunea cu turiştii", indică Karyn Thale, de la Expedia.com.

"Deci, pe măsură ce sezonul estival se apropie, iar oamenii se pregătesc pentru propriile experienţe legate de călătorii, ne-am gândit că ar fi amuzant să prezentăm unele dintre percepţiile comune privind turiştii din lumea întreagă", a adăugat aceasta.

Sondajul a scos la iveală faptul că americanii sunt cei mai generoşi, aceştia fiind urmaţi de canadieni şi ruşi, în timp ce francezii, britanicii şi olandezii sunt "cei mai conservatori din punct de vedere fiscal".

Britanicii, italienii şi americanii sunt consideraţi cei mai zgomotoşi, în timp ce francezii şi germanii sunt cei mai dezordonaţi.

Americanii au fost desemnaţi cei mai lipsiţi de stil turişti, în timp ce italienii şi francezii s-au situat pe primul loc în topul eleganţei.

Expedia.com îi sfătuieşte pe turişti să păstreze mai multă curăţenie şi să fie mai politicoşi.

"Întotdeauna trebuie să reţineţi că standardele de calitate pot varia de la ţară la ţară, deci nu fiţi şocaţi dacă unele experienţe sunt altfel decât v-aţi imaginat", adaugă site-ul.

În topul general al celor mai buni turişti au fost incluşi, în ordine descrescătoare: japonezii, britanicii/germanii, canadienii, elveţienii, olandezii, australienii/suedezii, belgienii, norvegienii, austriecii/ danezii/ finlandezii şi neozeelandezii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici