Jay-Z, artistul hip hop cu cele mai mari câştiguri pe 2006

Cântăreţul american Jay-Z s-a situat pe primul loc în topul Forbes al vedetelor hip hop care au obţinut cele mai mari câştiguri în 2006, banii obţinuţi provenind nu numai din interpretare ci şi din producţie muzicală, modă şi alte afaceri de succes, informează Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Jay-Z, artistul hip hop cu cele mai mari câştiguri pe 2006

Jay-Z, artistul hip hop cu cele mai mari câştiguri pe 2006

Jay-Z, al cărui nume real este Shawn Carter, a câştigat 34 de milioane de dolari în 2006, anul în care a lansat albumul său de revenire "Kingdom Come."

Mare parte din aceşti bani au fost câştigaţi de iubitul cântăreţei de muzică pop Beyonce datorită poziţiei sale de director executiv al casei de discuri Def Jam Recordings, cu sediul la New York. De asemenea, Jay-Z este proprietarul unui bar luat în franciză şi deţine acţiuni la companiile Budweiser, Hewlett-Packard şi General Motors, potrivit revistei Forbes.

În martie, Jay-Z, în vârstă de 36 de ani, şi-a vândut drepturile asupra mărcii de modă Rocawear pentru 204 milioane de dolari, sumă care îl va plasa cu siguranţă pe primele locuri în topul artiştilor cu cele mai mari câştiguri pe 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici