Jennifer Aniston şi John Mayer s-au despărţit

Jennifer Aniston şi John Mayer s-au despărţit, după ce cântăreţul a hotărât că nu este pregătit pentru tipul de relaţie serioasă pe care Aniston merită să o aibă, potrivit unor surse din anturajului cuplului.

24 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston şi John Mayer s-au despărţit

Jennifer Aniston şi John Mayer s-au despărţit

Cei doi aveau o relaţie din luna aprilie a acestui an, Jennifer declarând pentru presă că nu a mai fost niciodată atât de fericită, informează hollywood.com.

"S-a creat o tensiune între ei de ceva timp. Iniţial, au optat pentru o pauză, sperând că îşi vor întări relaţia. Din păcate, se pare că nu a mers", potrivit unei surse din anturajul cuplului, citată de cotidianul britanic Daily Mirror.

"John a luat decizia să pună capăt lucrurilor, pentru că a simţit că nu este pregătit pentru o relaţie pe care Jennifer ar merita să o aibă. Contrar zvonurilor, Jen nu a vrut să aibă copii sau să se mărite anul acesta, însă dorea să facă anumite planuri în privinţa viitorului lor", a mai spus aceeaşi sursă.

Cântăreţul John Mayer este mai tânăr cu opt ani decât fosta soţie a lui Brad Pitt, fapt care ar fi putut reprezenta motivul pentru care cei doi aveau percepţii diferite legate de viaţa în cuplu.

Surse apropiate au declarat că nu există mari şanse ca aceştia să se împace.

"Au vorbit la telefon de când s-au despărţit şi încearcă să rămână în relaţii amiabile. Însă dacă John nu îşi va shimba atitudinea, există puţine şanse ca cei doi să se împace", potrivit aceleiaşi surse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici