Jennifer Lopez a pozat sexy pentru o revistă din Rusia - FOTO

Jennifer Lopez apare din ce în ce mai des în pictoriale, cea mai recentă apariţie a vedetei fiind pe coperta ediţiei din februarie a revistei Glamour Russia, informează celebrity-gossip.net.

341 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez a pozat sexy pentru o revistă din Rusia - FOTO

Jennifer Lopez a pozat sexy pentru o revistă din Rusia

În fotografia de pe copertă, JLO este îmbrăcată într-un costum cu animal print, în timp ce în fotografiile din interiorul revistei poartă o rochie şi un costum realizat din cristale şi pene, care îi lasă la vedere aproape tot corpul.

În ceea ce priveşte cariera muzicală, Lopez a declarat că are o legătură emoţională puternică cu noua ei piesă, intitulată "On the Floor", care a fost produsă de RedOne, producătorul lui Lady Gaga.

Jennifer Lopez este căsătorită cu cântăreţul de muzică latino Marc Anthony din iunie 2004, cei doi având copii gemeni, născuţi pe 22 februarie 2008.

Jennifer Lopez a jucat în câteva comedii romantice de succes, precum "Camerista" (2002) şi "Soacra mea e o scorpie" (2005). Născută la New York, într-o familie de origine portoricană, Jennifer Lopez şi-a construit o carieră de cântăreaţă şi actriţă de succes. Cel mai recent film al său este "El Cantante" (2007), în care joacă alături de Marc Anthony, soţul ei. Lopez urmează să apară în filmul "The Governess", produs de Columbia Pictures.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici