Jennifer Lopez a primit cea de-a 2.500-a stea pe Walk of Fame din Los Angeles

Cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez a primit, joi, cea de-a 2.500-a stea pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Hollywood, în cadrul unei ceremonii la care au participat actriţa Jane Fonda, rapperul Pitbull şi numeroşi fani ai artistei.

714 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez a primit cea de-a 2.500-a stea pe Walk of Fame din Los Angeles

Jennifer Lopez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt extrem de fericită", a declarat Jennifer Lopez, după inaugurarea stelei care îi este dedicată pe Walk of Fame, una dintre principalele atracţii turistice din Los Angeles. "Toate aceste lucruri îmi par suprarealiste, dar în acelaşi timp adevărate. E formidabil", a adăugat artista.

Rapperul american Pitbull şi Nigel Lythgoe, producătorul emisiunii-concurs "American Idol", la care Jennifer Lopez a participat în calitate de membru al juriului, au fost şi ei prezenţi la ceremonie, ca şi Gregory Nava, regizorul filmului "Selena" (1997), pelicula care i-a adus actriţei primul ei rol mare din carieră.

"Ea ar trebui să aibă un trotuar întreg acoperit cu stele care să poarte numele ei", a declarat actriţa Jane Fonda, care a jucat cu Jennifer Lopez în comedia "Soacra mea e o scorpie", din 2005. "După părerea mea, ea abia a început să arate tot ce poate să facă", a mai spus aceasta.

Gregory Nava le-a dezvăluit numeroşilor spectatori prezenţi la ceremonie ceea ce i-a spus Jennifer Lopez la începuturile carierei sale: "Greg, voi deveni primul superstar latino. Voi avea în acelaşi timp un film pe primul loc în box office şi un disc pe primul loc în topul vânzărilor".

"I-am spus: «Este imposibil. Nimeni nu a făcut asta». Da, era imposibil pentru toată lumea, dar nu şi pentru Jennifer", a adăugat Gregory Nava.

La finalul ceremoniei, extrem de emoţionată, Jennifer Lopez, J.Lo cum este supranumită de fani, şi-a luat rămas bun de la admiratorii ei spunându-le: "Vă iubesc şi vă mulţumesc că m-aţi însoţit în această aventură".

Vedeta a fost însoţită la ceremonie şi de actualul ei iubit, dansatorul Casper Smart, în vârstă de 26 de ani.

Jennifer Lopez, în vârstă de 43 de ani, a devenit celebră în calitate de actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. De când a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!".

Şi-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999. Cel de-al zecelea material de studio al artistei newyorkeze, născută din părinţi portoricani, va fi lansat în luna noiembrie.

Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 milioane de copii.

Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri.

În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici