Jennifer Lopez a primit în dar o vilă de 34,5 milioane de dolari

Surpriza de Ziua Îndrăgostiţilor făcută de soţul Ben Affleck are 7 dormitoare, 13 băi, heliport, spa şi grădină zen nemărginită.

3024 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez a primit în dar o vilă de 34,5 milioane de dolari

Jennifer Lopez a primit în dar o vilă de 34,5 milioane de dolari

Ben Affleck ş-ia bucurat partenera de viaţă, Jennifer Lopez, oferindu-i o vilă de milioane de Ziua Îndrăgostiţilor. Şi atârnându-i pe uşă biletul romantic: „Împreună pentru totdeauna”.

Conacul de la Hollywood este situat în zona Pacific Palisades, un cartier super-exclusivist din Los Angeles, între Munţii Santa Monica şi Oceanul Pacific.

Vânătoarea pentru casa perfectă durează de un an şi jumătate. Jennifer Lopez, 53 de ani, şi Ben Affleck, 50 de ani, au vizitat proprietăţi de până la 85 de milioane de dolari.

Dar au fost „mulţumiţi”, dezvăluie TMZ, cu un conac cotat la 34,5 milioane de dolari. Cu 7 dormitoare şi 13 băi, garaj pentru 6 maşini, heliport, grădină zen imensă, sală de proiecţie, sală de sport, piscine, (două sunt interioare) cramă şi spa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici