Jennifer Lopez: Bebeluşul cu numărul 3 ar fi o binecuvântare. Şi ne şi distrăm încercând

Jennifer Lopez a declarat că ea şi soţul ei, Marc Anthony, lucrează la conceperea celui de-al treilea copil, pentru a le oferi gemenilor de doi ani un frate mai mic, relatează contactmusic.com.

528 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez: Bebeluşul cu numărul 3 ar fi o binecuvântare. Şi ne şi distrăm încercând

Jennifer Lopez: Bebeluşul cu numărul 3 ar fi o binecuvântare. Şi ne şi distrăm încercând (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jennifer Lopez, mamă a gemenilor Max şi Emme, a spus că îşi doreşte un al treilea copil şi că se distrează împreună cu soţul ei, Marc Anthony, muncind la conceperea acestuia.

"Bebeluşul cu numărul 3 ar fi o binecuvântare. Şi ne şi distrăm încercând", a spus ea.

Vedeta în vârstă de 41 de ani a recunoscut că cei doi copii i-au apropiat şi mai mult pe ea şi pe Marc Anthony, ei făcând toate eforturile pentru ca mariajul lor să funcţioneze.

"Copiii ne-au făcut un cuplu mai solid. Dar au fost momente în care nu vedeam capătul tunelului. Copiii ne-au făcut să vedem în ansamblu. Încă ne mai certăm, dar la sfârşitul zilei realizăm că avem doi copii minunaţi care au nevoie de noi. Aşa că ne-am promis să nu ne băgăm în pat furioşi", a spus ea.

În 2008, Jennifer Lopez, în vârstă de 41 de ani, a născut gemeni, Emme şi Max. Ea este căsătorită cu cântăreţul Marc Anthony din iunie 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici