Jennifer Lopez, impresionată de frumuseţea unui renumit model britanic - FOTO

Jennifer Lopez s-a declarat impresionată de frumuseţea lui David Gandy, un renumit model masculin britanic, despre care cântăreaţa şi actriţa americană a spus că este "un bărbat aproape perfect", informează femalefirst.co.uk.

658 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez, impresionată de frumuseţea unui renumit model britanic - FOTO

Jennifer Lopez, impresionată de frumuseţea unui renumit model britanic (Imagine: HEPTA)

Vedeta americană, care s-a despărţit de curând de dansatorul Casper Smart după o relaţie de doi ani, a recunoscut că este impresionată de frumuseţea modelului britanic, care a apărut în videoclipul celui mai recent single al ei, intitulat "First Love".

Într-un interviu acordat marţi în talk show-ul matinal de televiziune "Live With Kelly and Michael", artista a declarat: "Ei bine, în mod normal eu nu pronunţ niciodată în public numele bărbaţilor care mă impresionează, dar acum tocmai am filmat un videoclip alături de acest model. Nu ştiu dacă îl cunoaşteţi, numele lui este David Gandy. Apare în reclamele brandului Dolce & Gabbana. Vreau să vă mărturisesc că acest bărbat este aproape perfect. E aproape perfect".

Jennifer Lopez, în vârstă de 44 de ani, care are doi copii - gemenii în vârstă de şase ani Max şi Emme - cu cel de-al treilea soţ al ei, cântăreţul Marc Anthony, spune că a preferat să se dedice vieţii profesionale după recenta ei despărţire de Casper Smart, în vârstă de 27 de ani. Pentru a se relaxa, vedeta spune că preferă compania prietenilor şi a familiei sale.

Totodată, vedeta americană a dezvăluit în acelaşi interviu că nu are niciun regret în viaţă, deoarece crede că a luat întotdeauna deciziile care s-au dovedit a fi într-un final cele mai potrivite pentru ea.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori: cu ospătarul cubanez Ojani Noa în perioada februarie 1997 - ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd în perioada septembrie 2001 - iunie 2002 şi cu cântăreţul Marc Anthony în perioada iunie 2004 - aprilie 2012. Vedeta americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri din industria de divertisment, rapperul P. Diddy şi actorul Ben Affleck. La sfârşitul lunii mai, presa americană a anunţat că Jennifer Lopez s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, cu care avea o relaţie din octombrie 2011, întrucât acesta ar fi înşelat-o cu doi transsexuali.

David Gandy, în vârstă de 34 de ani, este un renumit model britanic, care şi-a construit o carieră solidă în industria modei după ce a câştigat un concurs de televiziune destinat tinerelor modele. El a fost vreme de mulţi ani modelul principal al casei italiene Dolce & Gabbana şi a apărut în numeroase campanii şi prezentări de modă ale acestui brand. Celebritatea l-a ajutat să ajungă pe copertele unor reviste de modă prestigioase, în numeroase pictoriale, i-a adus interviuri televizate, dar şi multe premii din industria modei. David Gandy şi-a diversificat în ultima vreme proiectele profesionale şi personale şi a fost invitat să scrie articole pentru blogul ediţiei britanice a revistei Vogue, articole despre automobile în ediţia britanică a revistei GQ, să dezvolte aplicaţii pentru telefoane mobile inteligente şi să participe la diverse gale de caritate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici