Jennifer Lopez, sub duş în următorul său film, "Parker" - FOTO, VIDEO

Jennifer Lopez apare în lenjerie intimă şi dezbrăcată, sub duş, în noul său film, "Parker", în care joacă alături de Jason Statham.

11312 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez, sub duş în următorul său film, "Parker" - FOTO, VIDEO

Jennifer Lopez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi are acum 43 de ani, actriţa şi cântăreaţa se află într-o formă fizică de invidiat. 

Jennifer Lopez este Leslie în film, partenera lui Parker, personaj interpretat de Jason Statham, informează dailymail.co.uk.

Parker este un hoţ profesionist, înşelat de fosta sa bandă, pe care acum doreşte să se răzbune. El îi caută pe membrii fostei sale bande în Palm Beach, Florida, fiind ajutat de Leslie. Pentru a se asigura că Leslie este de partea lui, el îi cere acesteia să se dezbrace: "Dă-ţi jos hainele, vreau să fiu sigur că nu porţi microfon".

Jennifer Lopez şi Jason Statham sunt protagoniştii unei scene erotice în film, când sunt surprinşi sărutându-se în duş.

Filmul, regizat de Taylor Hackford, va apărea pe 25 ianuarie 2013 în Marea Britanie şi SUA. Din distribuţie mai fac parte Nick Nolte, Patti LuPone, Emma Booth şi Michael Chiklis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici