Jennifer Lopez va juca într-un film inspirat dintr-un joc video

Cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez va interpreta unul dintre rolurile principale într-un film inspirat din jocul video "Where In The World Is Carmen Sandiego?", ce a fost deja adaptat într-un serial animat de televiziune.

252 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez va juca într-un film inspirat dintr-un joc video

Jennifer Lopez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista americană, care va fi şi producătoarea filmului, va interpreta rolul Carmen Sandiego, o angajată a unei agenţii de detectivi care devine cea mai mare hoaţă din lume. Ea va fi urmărită de fostul ei partener de serviciu care va încerca să descopere dacă Sandiego este cu adevărat o eroină sau o persoană malefică, informează contactmusic.com.

Filmul va fi produs de Underground Film şi Nuyorican Production, compania de producţie cinematografică înfiinţată de Jennifer Lopez.

Artista, care nu a jucat timp de trei ani în filme înainte de a apărea în 2010 în comedia romantică "The Back-Up Plan", a participat recent la filmările pentru lungmetrajul "Parker", în care joacă alături de Jason Statham şi în care interpretează un rol negativ.

Actriţă, artistă, cântăreaţă, producător de film, TV şi muzică, designer de modă, antreprenor şi filantroapă, Jennifer Lopez este una dintre cele mai puternice celebrităţi din showbiz. Ea a vândut peste 55 de milioane de albume în toată lumea şi a avut rolul principal în diferite filme care au ajuns pe primul loc în box office, printre care "Soacra mea e o scorpie/ Monster-In-Law" şi "The Wedding Planner". În 2001, "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner" a fost filmul cu cele mai mari încasări, în timp ce albumul ei "J.Lo" a ocupat prima poziţie în Billboard Top 200. Astfel, Lopez a ajuns să fie prima femeie din istorie care a ocupat prima poziţie atât în topurile muzicale, cât şi în cele de film, în aceeaşi săptămână.

În aprilie 2011, Jennifer Lopez a primit titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People, într-o perioadă în care cariera artistei americane se află din nou pe o pantă ascendentă, marcată de lansarea unui nou album şi de includerea ei în juriul popularei emisiuni "American Idol". Noul ei single, piesa dance-pop "On The Floor", a ajuns în fruntea clasamentelor muzicale din multe ţări, oferindu-i artistei americane primul single stabilit pe prima poziţie în Top 10 Billboard după "All I Have" din 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici