Jessica Alba are o fetiţă

Jessica Alba, care în urmă cu trei săptămâni s-a căsătorit cu producătorul Cash Warren, cu care are o relaţie de patru ani, a născut primul său copil, o fetiţă, potrivit presei americane.

130 afișări
Imaginea articolului Jessica Alba are o fetiţă

Jessica Alba are o fetiţă (Imagine: Mediafax/AFP)

În decembrie 2007, purtătorul de cuvânt al actriţei a confirmat faptul că Jessica Alba şi iubitul său aşteaptă o fetiţă la sfârşitul primăverii - începutul verii lui 2008. În aceaşi perioadă, actriţa a anunţat că s-a logodit cu tatăl viitorului său copil.

Jessica Alba, în vârstă de 27 de ani, l-a cunoscut pe Warren, în vârstă de 29 de ani, pe când acesta lucra ca asistent de producţie pe platourile de filmare ale peliculei "Cei 4 Fantastici", în 2004. Între timp, Warren a devenit producător. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private în Beverly Hills, pe 19 mai.

Revista americană US Weekly informează că Alba a născut fetiţa la sfârşitul săptămânii trecute la centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles.

Alba a mai jucat în "Sin City" şi în recent lansatul "Sub anestezie". Următorul său film, "The Love Guru", va fi lansat în SUA pe 20 iunie.

În 2007, Jessica Alba s-a situat pe primul loc în topul celor mai sexy 100 de femei din lume, realizat pe baza voturilor cititorilor celebrei reviste FHM.

Cei 4 Fantastici


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici