Joey Jordison de la Slipknot, desemnat cel mai bun toboşar din ultimii 25 de ani

Joey Jordison, toboşarul trupei Slipknot, s-a clasat pe prima poziţie în topul celor mai buni toboşari din ultimii 25 de ani, într-un clasament realizat de revista muzicală britanică Rhythm, informează bbc.co.uk.

95 afișări
Imaginea articolului Joey Jordison de la Slipknot, desemnat cel mai bun toboşar din ultimii 25 de ani

Joey Jordison de la Slipknot, desemnat cel mai bun toboşar din ultimii 25 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe locul al doilea s-a clasat Mike Portnoy, toboşarul trupei americane Dream Theater, iar podiumul a fost completat de Gavin Harrison, toboşarul trupei Porcupine Tree.

Joey Jordison, în vârstă de 35 de ani, este renumit pentru tehnica şi agilitatea sa, obişnuind să cânte fiind legat de scaun în timpul show-urilor trupei Slipknot, scena înclinându-se cu până la 90 de grade.

Pe locul al patrulea s-a clasat Neil Peart din trupa Rush, iar locul al cincilea a fost ocupat de Dave Grohl, fostul toboşar al grupului Nirvana şi actualul toboşar al trupei Them Crooked Vultures. Dave Grohl este, totodată, vocalistul grupului Foo Fighters.

La acest sondaj au participat peste 100.000 de cititori ai revistei Rhythm.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici