John Travolta spune că Lady Gaga ar putea juca într-un film regizat de Barbra Streisand

John Travolta a dezvăluit într-un interviu recent faptul că Lady Gaga ar putea interpreta rolul principal în "Gypsy", o adaptare pentru marele ecran a unui musical celebru, ce va fi regizat de Barbra Streisand, informează contactmusic.com.

227 afișări
Imaginea articolului John Travolta spune că Lady Gaga ar putea juca într-un film regizat de Barbra Streisand

John Travolta spune că Lady Gaga ar putea juca într-un film regizat de Barbra Streisand (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Barbra Streisand lucrează de mulţi ani la acest proiect, încercând să aducă pe marele ecran celebrul musical "Gypsy", realizat de Stephen Sondheim şi Arthur Laurents.

Planurile vedetei americane au început să prindă contur în 2012, când creatorul serialului "Downton Abbey", Julian Fellowes, a fost angajat pentru a scrie scenariul acestui film, iar Barbra Streisand a dezvăluit apoi că îşi doreşte ca Lady Gaga să joace rolul principal în noua producţie.

Ulterior, Barbra Streisand a negat informaţia respectivă, însă zvonurile despre acest proiect s-au intensificat din nou în septembrie, când vedeta a fost fotografiată alături de Lady Gaga şi John Travolta.

John Travolta a dezvăluit recent că au existat întră-adevăr anumite discuţii în această formulă despre posibilitatea realizării unui film care să prezinte pentru marele ecran memoriile dansatoarei Gypsy Rose Lee.

"Barbra vrea să facă «Gypsy» de foarte mulţi ani, a dezvoltat acest proiect şi a vizualizat-o întotdeauna pe Lady Gaga în rolul Louise, iar pe mine în rolul lui Herbie", a declarat starul hollywoodian în emisiunea "Extra".

Personajul Louise a fost construit pe baza vieţii şi carierei dansatoarei Gypsy Rose Lee, iar Herbie a fost managerul ei.

La rândul ei, Barbra Streisand şi-ar dori să interpreteze în noul film rolul Mama Rose, mama personajului Louise din musicalul "Gypsy".

Lady Gaga nu a confirmat deocamdată prezenţa sa în noul proiect cinematografic, însă a ales în ultimii ani să îşi cizeleze telentul actoricesc şi va putea fi văzută în toamna acestui an pe micile ecrane nord-americane în serialul "American Horror Story: Hotel".

Gypsy Rose Lee a fost o vedetă din industria americană de divertisment, celebră pentru numerele ei de striptease din spectacole de cabaret. A fost, de asemenea, actriţă şi scriitoare, iar volumul ei de memorii din 1957 a fost adaptat într-un musical de mare succes. Dansatoarea americană a fost căsătorită de trei ori şi a avut un fiu. A murit în 1970, la vârsta de 59 de ani, din cauza unui cancer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici