Johnny Depp: Banii nu aduc fericirea, dar îţi cumpără un iaht cu care să ajungi la ea

Actorul american Johnny Depp a povestit pentru ediţia din luna iulie a revistei Vanity Fair despre insula paradisiacă pe care o deţine în Bahamas, statutul de star hollywoodian, dar şi despre pasiunea sa pentru pictură.

77 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp: Banii nu aduc fericirea, dar îţi cumpără un iaht cu care să ajungi la ea

Johnny Depp: Banii nu aduc fericirea, dar îţi cumpără un iaht cu care să ajungi la ea (Imamgine: Mediafax Foto/AFP)

Atunci când nu intră în pielea unui personaj dintr-un nou film, Johnny Depp stă cât de departe poate de Hollywood. În ediţia din iulie a revistei Vanity Fair, celebrul actor recunoaşte că insula privată pe care o deţine în Bahamas, numită Little Hall's Pond Cay, este locul unde preferă să se retragă între două filme.

"Teoretic, un loc ca acesta îţi poate adăuga ani în plus la viaţă... Banii nu-ţi aduc fericirea, dar îţi cumpără un iaht suficient de mare cu care să ajungi la ea", spune Depp. Iahtul său are aproape 50 de metri lungime şi poartă numele "Vajoliroja" - o anagramare a numelui său, al partenerei sale, Vanessa Paradis, şi a copiilor lor - Lily Rose şi Jack.

"Nu cred că am văzut niciodată un loc atât de pur şi de frumos", mai spune el despre insula sa, adăugând că, oricând oboseşte să fie "băiatul de pe prima pagină", se calmează la gândul că poate reveni pe insulă. Depp a numit una dintre cele şase plaje de pe insulă "Gonzo", după Hunter S. Thompson, autorul romanului "Spaime şi scârbe în Las Vegas" şi întemeietorului stilului "Gonzo Journalism", celelalte numindu-se Paradis, Lily Rose, Jack şi Brando, după numele partenerei şi copiilor săi şi al mentorului său în alte actoriei.

De asemenea, Depp a mărturisit că una dintre pasiunile sale este pictura. "Am început prin a picta oameni pe care-i admir, precum Kerouac, Bob Dylan, Nelson Algren, Marlon Brando, Patti Smith, copiii mei", a declarat el, adăugând că şi Keith Richards a fost de două ori subiectul unor tablouri realizate de el.

Johnny Depp a jucat în filme precum "Edward - Mâini de Foarfecă/ Edward Scissorhands" (1990) şi "Don Juan de Marco" (1995). Recent, el a devenit foarte popular datorită rolului lui Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care, a mărturisit acesta, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards, al trupei Rolling Stones.

Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei americane de film. Însă, el a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008. De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street"). 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici