Johnny Depp, desemnat din nou cel mai sexy bărbat în viaţă - GALERIE FOTO

Johnny Depp a fost desemnat pentru a doua oară cel mai sexy bărbat în viaţă, de revista People, miercuri, actorul american alăturându-se astfel unui club select alcătuit din personalităţi care au câştigat de două ori acest titlu, precum George Clooney şi Brad Pitt.

247 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp, desemnat din nou cel mai sexy bărbat în viaţă - GALERIE FOTO

Johnny Depp, desemnat din nou cel mai sexy bărbat în viaţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Editorii revistei People l-au descris pe starul francizei "Piraţii din Caraibe" drept "cel mai «cool» dintre actori, cu nişte pomeţi minunaţi".

Johnny Depp a mai primit acest titlu în 2003.

În 2008, titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă i-a revenit actorului australian Hugh Jackman.

Întrebată de ce Johnny Depp, în vârstă de 46 de ani, a câştigat pentru a doua oară acest titlu, Kate Coyne, editorul-şef al revistei People, a declarat: "A fost sexy în urmă cu zece ani, va fi sexy şi peste zece ani. El place mai multor generaţii de femei, din motive diferite, unor tipuri diferite de femei".

Printre rolurile recente ale actorului american se numără cel al gangsterului John Dillinger, din anii 1930, în filmul "Inamicii Publici", şi cel al bărbierului criminal din Londra, din "Sweeney Todd". Următorul său rol va fi cel al Pălărierului din adaptarea pentru marele ecran a romanului "Alice în ţara minunilor", în versiunea lui Tim Burton, care va fi lansat pe marile ecrane în martie 2010.

Printre ceilalţi câştigători ai acestui titlu, din anii precedenţi, se numără Matt Damon (2007), Matthew McConaughey (2005), Jude Law (2004) şi Ben Affleck (2002).

Johnny Depp a jucat în filme precum "Edward - Mâini de Foarfecă/ Edward Scissorhands" (1990) şi "Don Juan de Marco" (1995). El a câştigat inima publicului cu rolul Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards, al trupei Rolling Stones.

Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film.

Însă el a fost recompensat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008. De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street").

Din 1998, Johnny Depp are o relaţie cu cântăreaţa şi actriţa Vanessa Paradis, cu care are doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici