Johnny Depp, distribuit în noul sitcom al comicului britanic Ricky Gervais

Johnny Depp va avea o apariţie în calitate de invitat special în noul sitcom al comicului Ricky Gervais, intitulat "Life's Too Short", a anunţat actorul britanic, citat de bbc.co.uk.

65 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp, distribuit în noul sitcom al comicului britanic Ricky Gervais

Johnny Depp, distribuit în noul sitcom al comicului britanic Ricky Gervais (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul Warwick Davis, cunoscut pentru rolurile sale din francizele "Războiul stelelor" şi "Harry Potter", care suferă de nanism, va interpreta în acest sitcom rolul directorului maniac şi egocentric al unei agenţii de impresariat artistic pentru persoane suferind de nanism.

Noul sitcom a fost descris de presa britanică ca fiind o combinaţie între serialul american de comedie "Larry David, inamicul public nr. 1/ Curb Your Enthusiasm" şi precedentul serial de comedie al actorului Ricky Gervais, "Figuranţi/ Extras".

Filmările vor debuta în luna mai, sitcomul urmând să fie difuzat de postul BBC Two.

Potrivit site-ului bbc.co.uk, Ricky Gervais a scris deja scenariile pentru şase episoade de câte 30 de minute împreună cu scenaristul Stephen Merchant.

Includerea lui Johnny Depp în distribuţia acestui sitcom pare o mare surpriză, după ce Ricky Gervais a făcut, în luna ianuarie, când a prezentat gala Globurilor de Aur, câteva glume extrem de acide la adresa starului american şi a celor mai recente două filme ale acestuia - "Alice în Ţara Minunilor" şi "Turistul",

Prezentând acea gală, actorul britanic a spus: "A fost un an bun pentru filmele 3D: «Toy Story», «Despicable Me», «Tron»...Se pare că totul a fost filmat în tridimensional, mai puţin personajele din «Turistul»".

După ceremonie, Gervais şi-a apărat glumele făcute, declarând că el consideră că persoanele pe seama cărora glumeşte au un simţ al umorului suficient de dezvoltat pentru a nu se simţi ofensate de glumele lui.

Ricky Gervais este un cunoscut actor de comedie premiat cu Emmy şi corealizator al serialelor "The Office", "Extras" şi "The Ricky Gervais Show".

Johnny Depp a jucat în filme precum "Edward - Mâini de Foarfecă/ Edward Scissorhands" (1990) şi "Don Juan de Marco" (1995). Mai recent, el a devenit foarte popular întruchipându-l pe Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care, după cum a mărturisit, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards de la Rolling Stones. Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei de film americane. Însă, el a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008. De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street"). În 2010, Depp a putut fi văzut în pelicula "Alice în Ţara Minunilor", în regia lui Tim Burton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici