Johnny Depp, pe primul loc în topul Forbes al actorilor cu onorarii exagerate din 2015 - VIDEO

Johnny Depp ocupă primul loc în topul Forbes al actorilor cu onorarii exagerate din 2015, în raport cu veniturile aduse de filmele în care au jucat, starul american generând 1,2 dolari pentru fiecare dolar cu care a fost plătit, informează bbc.com.

658 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp, pe primul loc în topul Forbes al actorilor cu onorarii exagerate din 2015 - VIDEO

Johnny Depp, pe primul loc în topul Forbes al actorilor cu onorarii exagerate din 2015 - VIDEO

Pentru acest clasament, editorii publicaţiei Forbes au luat în calcul ultimele trei filme ale starurilor apărute până în iunie 2015, care au rulat de cel puţin 2.000 de ori şi în care actorii au deţinut roluri principale. Astfel, în această perioadă, au fost lansate "Transcendence" (2014), de Wally Pfister, "Mortdecai", de David Koepp, şi "Black Mass" (2015), de Scott Cooper, al căror protagonist este Johnny Depp.

În ceea ce priveşte "Mortdecai", filmul a încasat 47,4 milioane de dolari, iar bugetul său a fost de 60 de milioane de dolari, în timp ce încasările pentru thrillerul SF "Transcendence" au reuşit să acopere investiţia.

Cea mai recentă producţie în care a jucat actorul american în vârstă de 52 de ani, "Black Mass", a avut venituri de 94,5 milioane de dolari, după ce producătorii au investit 53 de milioane de dolari.

Pe locul al doilea în clasament se află Denzel Washington, care, potrivit analizei Forbes, generează 5,5 dolari pentru fiecare dolar din onorariu.

Locul al treilea în top este ocupat de Will Ferrell, care a fost cap de listă în 2009 şi 2010, cu 6,8 dolari pentru fiecare dolar pe care l-a primit.

Clasamentul continuă cu Liam Neeson (7,8 dolari), Will Smith (8,6 dolari), Christian Bale (9,2 dolari), Channing Tatum (10,8 dolari), Brad Pitt (12 dolari), Ben Affleck (12,3 dolari) şi Tom Cruise (13,6 dolari).

Pe de altă parte, Forbes a întocmit şi un clasament al celor mai rentabili actori în 2015, acesta fiind condus de Chris Evans, cunoscut publicului pentru filmul "Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron/ The Avengers: Age of Ultron", de Joss Whedon, cu 181,8 dolari pentru fiecare dolar primit, urmat de Mila Kunis (87,3 dolari), Scarlett Johansson (84,9 dolari), Gwyneth Paltrow (82,9 dolari), Emma Stone (54 dolari), Chris Hemsworth (42,1 dolari), Vin Diesel (40,3 dolari), Jennifer Lawrence (39,1 dolari), Mark Wahlberg (37,9 dolari) şi Dwayne Johnson (28,1 dolari).

Adam Sandler, care a ocupat primul loc în topurile Forbes ale actorilor cu onorarii exagerate din ultimii doi ani, nu a fost eligibil pentru 2015, deoarece a semnat un contract pentru patru filme cu reţeaua online Netflix.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici