Johnny Depp şi Marilyn Manson au înregistrat un cover al piesei "You're So Vain" de Carly Simon. Când va fi lansată melodia

Johnny Depp şi Marilyn Manson au înregistrat împreună un cover al piesei "You're So Vain", lansată în 1972 de Carly Simon, care va fi inclus pe următorul material discografic al rockerului american.

316 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp şi Marilyn Manson au înregistrat un cover al piesei "You're So Vain" de Carly Simon. Când va fi lansată melodia

Johnny Depp (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Melodia va fi lansată pe 30 aprilie, informează hollywoodreporter.com. Deşi pare puţin ciudat ca un star de la Hollywood să colaboreze cu un star al muzicii goth, Johnny Depp şi Marilyn Manson au multe lucruri în comun.

Johnny Depp şi Marilyn Manson sunt buni prieteni de foarte mulţi ani sau cel puţin după ce cântecul lui Manson intitulat "The Nobodies" a apărut pe coloana sonoră a filmului lui Depp, din 2001, "From Hell", despre criminalul britanic Jack Spintecătorul.

Johnny Depp l-a invitat pe rockerul american - celebru pentru ţinutele sale şocante - la premiera primului său film din seria "Piraţii din Caraibe", organizată la Disneyland, în 2006, spre disperarea multor părinţi care şi-au adus copiii la acest eveniment.

Cei doi artişti excentrici au colaborat de această dată la un duet, înregistrând un cover după hitul din 1972 al cântăreţei Carly Simon, intitulat "You're So Vain" - un cântec despre care s-a spus că a fost compus ca o ironie la adresa actorului Warren Beatty. Duetul va fi inclus pe cel de-al optulea album de studio al rockerului Marilyn Manson, "Born Villain", ce va fi lansat pe 30 aprilie.

Cel mai cunoscut rol jucat de Manson a fost cel din pelicula "The Lost Highway", regizată de David Lynch. Unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale, "The Beautiful People", a făcut senzaţie în 1996, graţie videoclipului, ce a contribuit la includerea stilurilor alternativ şi metal în cultura pop.

Johnny Depp are la rândul său o pregătire muzicală destul de solidă, cântând în adolescenţă la chitară, în trupa The Kids, în Florida. Deşi s-a mutat la Los Angeles pentru a-şi construi o carieră muzicală, Depp a început să joace în serialul de televiziune "21 Jump Street" pentru a putea să îşi plătească facturile. Din când în când, actorul cântă şi în zilele noastre, alături de trupa sa, P, şi a fost invitat recent să înregistreze o piesă cu Eddie Vedder.

Johnny Depp a devenit cunoscut graţie rolului din serialul de televiziune "21 Jump Street" din anii 1980. Actorul american a jucat de atunci în multe filme, inclusiv în foarte popularele "Edward Mâini-de-foarfece/ Edward Scissorhands", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Charlie şi Fabrica de Ciocolată/ Charlie and the Chocolate Factory", "Rango", filmele din franciza "Piraţii din Caraibe" şi "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland".

Marilyn Manson este un cântăreţ controversat, graţie apariţiilor sale din concerte şi videoclipurilor în care poartă machiaje stridente şi afişează o alură androgină. Printre hiturile sale se numără "Irresponsible Hate Anthem", "Sweet Dreams (Are Made Of This)", "Tainted Love" şi "Beautiful People". În 2007, Marilyn Manson a concertat şi la Bucureşti, la prima ediţie a festivalului B'estfest. Numele lui de scenă este o combinaţie între două simboluri ale culturii americane din anii 1960 - actriţa Marilyn Monroe şi criminalul psihopat Charles Manson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici