Johnny Depp va înregistra câteva piese cu Steven Tyler

Actorul american Johnny Depp, care în trecut a asigurat partitura la chitară pentru o serie de single-uri lansate de Oasis şi Shane McGowan, a anunţat că s-a împrietenit cu Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, alături de care va compune câteva cântece.

175 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp va înregistra câteva piese cu Steven Tyler

Johnny Depp va înregistra câteva piese cu Steven Tyler (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am ieşit împreună de câteva ori. Este o persoană pe care o admir foarte mult de mult timp. Ideea de a compune cântece cu el este un vis devenit realitate", a declarat Johnny Depp în cadrul show-ului de televiziune "Extra" din Statele Unite, informează contactmusic.com.

La rândul său, Steven Tyler a declarat recent că i-ar plăcea să îl vadă pe Johnny Depp interpretând rolul său pe marele ecran într-un film biografic. Actorul în vârstă de 47 de ani pare dispus să nu rateze şansa de a-l interpreta pe celebrul rocker şi a spus: "Aş încerca acest rol, de ce nu".

Până când acest proiect se va concretiza, Johnny Depp, care şi-a reluat rolul căpitanului Jack Sparrow jucând în "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", s-a declarat mulţumit de faptul că britanicul Keith Richards, chitaristul trupei Rolling Stones, a fost de acord să revină în franciza "Piraţii din Caraibe" cu rolul căpitanului Teague, deoarece de fiecare dată când petrece ceva timp alături de legendarul chitarist britanic se simte ca şi cum ar face parte dintr-o trupă rock.

Filmul "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", de Rob Marshall, are premiera premiera mondială miercuri, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, şi va ajunge pe marile ecrane din România pe 20 mai.

Johnny Depp a jucat în filme precum "Edward - Mâini de Foarfecă/ Edward Scissorhands" (1990) şi "Don Juan de Marco" (1995). Mai recent, el a devenit foarte popular întruchipându-l pe Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care, după cum a mărturisit, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards de la Rolling Stones. Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei de film americane. Însă, el a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008. De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street"). În 2010, Depp a putut fi văzut în pelicula "Alice în Ţara Minunilor", în regia lui Tim Burton.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici