Johnny Depp, Will Smith şi George Clooney, pe lista actorilor plătiţi exagerat la Hollywood

Johnny Depp şi Will Smith sunt în fruntea listei Forbes ce-i prezintă pe actorii plătiţi exagerat la Hollywood, în 2016. De asemenea, George Clooney se află pe lista anuală Forbes după eşecul comercial al unor filme precum "Hail Caesar", "Monster Money" şi "Tomorrowland".

1244 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp, Will Smith şi George Clooney, pe lista actorilor plătiţi exagerat la Hollywood

Johnny Depp, Will Smith şi George Clooney,pe lista actorilor plătiţi exagerat la Hollywood (Imagine: Johnny Depp / Mediafax Foto)

Depp se află pe primul loc în lista Forbes pentru al doilea an consecutiv. Forbes compilează lista comparând salariul estimat pentru un actor principal în ultimele sale trei filme cu costurile de producţie estimate şi succesul de box-office al producţiilor cinematografice în care a jucat, informează Reuters.

Depp, în vârstă de 53 de ani, care a devenit unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood, după succesul filmului "Piraţii din Caraibe", a avut un an precar şi în plan personal. Despărţirea de actriţa Amber Heard a ajuns pe prima pagină a tabloidelor de pretutindeni, după acuzaţiile de violenţă şi şantaj pe care Amber Heard le-a făcut publice. Depp a plătit 7 milioane de dolari, conform unui acord juridic după divorţ.

"Concussion", filmul din 2015 despre jucătorii de fotbal american care suferă leziuni craniene, în care a jucat Will Smith, a avut încasări de doar 13 milioane de dolari, bugetul de producţiei fiind de 34 milioane de dolari. Profituri dezamăgitoare au înregistrat şi următoarele filme în care a jucat Smith. Deşi actorul a fost plătit exagerat, filmele "Focus" şi "After Earth" au înregistrat pierderi economice.

Clooney se clasează pe locul cinci în listă, după eşecul de box-office al lungmetrajului "Tomorrowland".

Mai multe detalii, aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici