Jojo, pe coperta numărului din iunie al revistei "Ce se întâmplă, doctore?"

Revista "Ce se întâmplă, doctore?" s-a reîntâlnit cu Jojo după opt ani de la prima copertă realizată împreună, ea fiind la fel de fresh şi în formă maximă şi având numeroase proiecte în televiziune, teatru, publicitate.

291 afișări
Imaginea articolului Jojo, pe coperta numărului din iunie al revistei "Ce se întâmplă, doctore?"

Jojo, pe coperta numărului din iunie al revistei "Ce se întâmplă, doctore?"

Actriţa Cătălina Grama (Jojo) este mamă, are o linie de bijuterii, un blog, este pasionată de fashion şi de viaţă sănătoasă.

Deşi arată fabulos, nici pe ea nu au ocolit-o de-a lungul timpului kilogramele în plus sau în minus. "Dacă am avut o zi sau două în care am făcut un exces, încerc să schimb lucrurile în zilele următoare. Ajută întotdeauna. În plus, încerc să mănânc lucruri care să mă hrănească realmente cu vitamine, proteine, antioxidanţi", a declarat Jojo pentru numărul de iunie al revistei "Ce se întâmplă, doctore?", care a apărut pe piaţă.

Jurnaliştii celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România au testat, pentru ediţia din iunie, diverse terapii, antrenamente şi proceduri de înfrumuseţare precum TRX-ul, laserul pentru cuperoză, meşele pentru coafuri în timp record şi analiza posturii.

Din revista "Ce se întâmplă, doctore?" nu lipsesc reţetele cu căpşuni, recomandările Mihaelei Bilic privind consumului de cireşe, dar şi avertismentele antrenorilor de fitness care susţin că pauzele mari între perioadele în care facem sport nu fac decât să ne încetinească metabolismul.

În plus, psihologul Simona Ghinea vine cu sfaturi în privinţa gestionării geloziei în cuplu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici