Jojo primeşte lecţii de full contact de la Daniel Ghiţă - FOTO

Duminică seara, de la 21.45, “Serviciul Român de Comedie” de la Pro Tv îşi pregăteşte forţele pentru a da piept cu primul român care s-a calificat într-o finală K1, Daniel Ghiţă. Luptătorul soseşte în Casa PROporului şi va fi luat la întrebări de Toni Grecu şi Jojo, însă va avea parte şi de situaţii haioase: îi va da lecţii de full contact frumoasei Jojo, va da mâna cu Traian Basescu (Valentin Darie) şi va arbitra o confruntare de zile mari între Emil Boc (Claudiu Maier) şi Victor Ponta (Iulian Postelnicu).

197 afișări
Imaginea articolului Jojo primeşte lecţii de full contact de la Daniel Ghiţă - FOTO

Jojo primeşte lecţii de full contact de la Daniel Ghiţă

În aceeaşi ediţie, Adrian Năstase (Dragoş Stoica) înfiinţează loja bloggerilor la Congresul PSD, pentru a amplifica prezenţa partidului pe net şi a contracara astfel criticile venite la adresa lor de la bloggerii celorlalte partide, iar Victor Ponta (Iulian Postelnicu) va explica de ce s-a răsturnat cu maşina la raliu.

Tot duminică seara, agenţii "Serviciului Român de Comedie" intră în apartamentul lui Sorin Ovidiu Vîntu (Dragoş Muşat), care va face declaraţii din dormitorul său, cu microfoane în pernă, plapumă şi pereţi, demonstrând ca e ascultat permanent de servicii. Iar Alina Plugaru (Jojo) va inaugura o rubrică de sport, "Fotbal şi plăcere", în care se va întâlni cu Emeric Jenei (Dragoş Stoica), Lucescu (Claudiu Maier) şi Mitică Dragomir (Cristi Martin).


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici