Jon Bon Jovi compune o piesă împreună cu fanii. Are deja refrenul şi primul vers

  • Rockerul american Jon Bon Jovi vrea să compună o piesă împreună cu fanii
  • Starul a scris deja primul vers şi refrenul piesei „Do What You Can"
  • Fanii sunt invitaţi să vină cu propuneri pentru următoarele versuri
140 afișări
Imaginea articolului Jon Bon Jovi compune o piesă împreună cu fanii. Are deja refrenul şi primul vers

Jon Bon Jovi compune o piesă împreună cu fanii. Are deja refrenul şi primul vers

Rockerul american Jon Bon Jovi vrea să compună o piesă împreună cu fanii. Starul a compus primul vers şi refrenul piesei „Do What You Can", care va fi completată de fani. În urmă cu două zile, David Bryan, clăparul trupei Bon Jovi, a anunţat că suferă de COVID-19.

„Am făcut ceea ce fac mai bine, adică să stau cu chitara mea, să compun ceva pentru voi, poate să vă înseninez ziua. Iată care este ideea mea: piesa asta o compunem împreună. Vă dau refrenul, primul vers, vă interpretez al doilea vers, pentru ca voi să îmi spuneţi povestea voastră. Spuneţi-mi prin ce treceţi, cum vă simţiţi, dacă suferiţi, vorbiţi despre ceremonia de absolvire care va fi anulată, despre acel bal la care este posibil sa nu mai participaţi”, a spus Bon Jovi.

„Ţineţi minte doar că vom trece de asta. Deci cântaţi-vă piesa, voi şi cu mine, împreună şi ţineţi minte: dacă nu puteţi face ce faceţi de obicei, faceţi ce puteţi", a mai declarat starul.

Jon a înregistrat primul vers al piesei „Do What You Can" (Fă ce poţi) şi le cere tuturor care doresc să i se alăture şi să compună cântecul împreună.

Artistul spune că s-a simţit inspirat pentru acest titlu pe când spăla vasele, ca voluntar, la un restaurant dedicat celor nevoiaşi din New Jersey, săptămâna trecută. Cineva i-a făcut o fotografie, iar Jon a luat fotografia şi atunci i-a venit şi ideea: „Dacă nu poţi face ce faci de obicei, fă ce poţi".

Fanii sunt invitaţi să posteze versurile pe site-ul rockerului american, iar versiunea finală va fi făcută publică în curând.

În urmă cu două zile, David Bryan, clăparul trupei Bon Jovi, a anunţat că suferă de COVID-19. "Sunt bolnav de o săptămână, dar mă simt mai bine cu fiecare zi care trece. Nu vă fie teamă. Este gripă, nu ciumă", a scris artistul pe Instagram.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici