Jucătorul de tenis de masă Adrian Crişan s-a căsătorit

Jucătorul de tenis de masă Adrian Crişan, medaliat cu bronz la Campionatele Europene din Danemarca în 2012 şi locul 5 la Jocurile Olimpice de la Londra, s-a căsătorit duminică, la Bistriţa, cu Diana Crişan.

433 afișări
Imaginea articolului Jucătorul de tenis de masă Adrian Crişan s-a căsătorit

Jucătorul de tenis de masă Adrian Crişan s-a căsătorit (Imagine: Eugen Gheorghe/Mediafax Foto)

Adrian Crişan s-a născut la Bistriţa, în timp ce soţia sa, Diana, este din Oradea.

Sportivul care ocupă acum locul 7 în ierarhia europeană şi locul 28 în topul mondial a declarat corespondentului MEDIAFAX că are emoţii la fel de mari ca atunci când participă la competiţii de anvergură şi că la nunta sa au venit inclusiv colegi de la echipa unde este legitimat, Werder Bremen, precum Constantin Cioti, în timp ce un altul, Cristian Tamaş, este chiar naşul său. El a adăugat, râzând, că soţia sa nu trebuie să-şi schimbe actele în urma căsătoriei, deoarece numele ei de familie este tot Crişan.

Adrian Crişan a menţionat că se simte împlinit şi că îşi doreşte unul sau doi copii, iar că pe plan sportiv "ultimul său vis" este să prindă a cincea ediţie a Jocurilor Olimpice, cea de la Rio de Janeiro din 2016. De
asemenea, Crişan a spus că simte că în următorii doi ani mai poate obţine un rezultat important pentru România, la Campionatele Mondiale sau Europene.

Adrian Crişan, în vârstă de 34 de ani, evoluează pentru clubul Werder Bremen, cu care a obţinut în ultimii ani şase titluri de campion al Germaniei. El are în palmares zece titluri de campion al României, la simplu, o medalie de bronz la Campionatele Europene din 2012, prima pentru România după 52 de ani, şi un loc 5 la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici