Jude Law va juca în cel de-al treilea film din franciza "Sherlock Holmes"

Actorul britanic Jude Law a confirmat, luni, că va juca alături de americanul Robert Downey Jr. în cel de-al treilea film al francizei "Sherlock Holmes", al cărui scenariu este pe cale de a fi scris chiar în aceste zile.

224 afișări
Imaginea articolului Jude Law va juca în cel de-al treilea film din franciza "Sherlock Holmes"

Jude Law a confirmat că va juca în cel de-al treilea film din franciza "Sherlock Holmes" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jude Law, în vârstă de 40 de ani, a interpretat în primele două filme din această serie cinematografică rolul Dr. Watson, în timp ce rolul celebrului detectiv Sherlock Holmes a fost jucat de americanul Robert Downey Jr, informează dailymail.co.uk.

"Am avut o întâlnire la începutul acestui an, toţi trei, şi cred că scenariul este pe cale de a fi scris chiar în aceste zile", a spus starul britanic pentru Digital Spy.

Filmul nu a fost deocamdată confirmat oficial, însă Jude Law s-a declarat deja optimist în legătură cu faptul că studiourile Warner Bros. - care au produs primele două pelicule din serie - vor fi de acord pentru a produce şi al treilea lungmetraj.

"Warner Bros. încă nu a anunţat că a acceptat să plătească pentru el, dar eu cred că ei doresc să facă acest lucru!", a precizat starul britanic.

Potrivit presei internaţionale, Guy Ritchie a semnat deja contractul pentru a regiza acest film pe care doreşte să îl filmeze la Los Angeles, iar Drew Pearce, scenaristul peliculei "Iron Man 3", a fost angajat pentru a scrie scenariul de la "Sherlock Holmes 3".

Jude Law nu a făcut niciun secret din faptul că doreşte să se implice foarte mult în producţia celui de-al treilea film din franciza "Sherlock Holmes".

"Cred că Warner doreşte să facă acest film, iar foarte mulţi din echipa noastră doresc acelaşi lucru. Vrem să facem un film mai bun decât precedentele două. Vrem să ne asigurăm că va fi mai inteligent şi mai isteţ, dar în acelaşi registru", a dezvăluit Jude Law pentru numărul din luna noiembrie al revistei Empire.

"Este însă un proces lent. Suntem cu toţii ocupaţi. A durat mai mult decât ne-am dorit până am reuşit să ne strângem cu toţii şi să începem acest proiect", a adăugat actorul britanic.

Jude Law a fost nominalizat la premiul Oscar în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000. În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain".

În 2009, Jude Law s-a bucurat de succes cu interpretarea lui Hamlet pe Broadway, fiind nominalizat şi la premiile Tony pentru acest rol, dar şi cu filmele din seria "Sherlock Holmes", regizate de Guy Ritchie, fostul soţ al Madonnei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici