„Jumanji: The Next Level” se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul de acţiune "Jumanji: Nivelul următor/ Jumanji: The Next Level", de Jake Kasdan, se menţine pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 1.508.116 lei în al doilea weekend pe marile ecrane, potrivit cinemagia.ro.

123 afișări
Imaginea articolului „Jumanji: The Next Level” se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Sursa: Profimediaimages

În filmul de acţiune "Jumanji: The Next Level / Jumanji: Nivelul următor", gaşca a revenit, dar jocul s-a schimbat. Jucătorii descoperă că nimic nu este aşa cum s-ar fi aşteptat. Trebuie să înfrunte deşerturi aride şi munţi înzăpeziţi pentru a-l salva pe unul dintre ei, dar şi pentru a reuşi să scape cu viaţă din cel mai periculos joc din lume. Filmul îi are în distribuţie pe Karen Gillan, Dwayne Johnson, Madison Iseman, Kevin Hart, Awkwafina şi Jack Black.

Animaţia "Regatul de gheaţă 2/ Frozen 2", de Chris Buck şi Jennifer Lee, se menţine şi ea pe locul al doilea, cu încasări de 728.688 de lei în al patrulea weekend pe marile ecrane româneşti. "Regatul de gheaţă II/ Frozen II", de Chris Buck şi Jennifer Lee, beneficiază de vocile unor actori celebri, precum Kristen Bell, Evan Rachel Wood, Jonathan Groff, Idina Menzel. Povestea începe la ceva vreme după evenimentele din primul film, într-un Arendelle ai cărui locuitori se bucură de pace. Iniţial, cea mai mare provocare a poveştii pare să fie dorinţa lui Kristoff (Jonathan Groff) de a o cere de soţie pe Anna (Kristen Bell), dar asta doar până când Elsa (Idina Menzel) aude o voce misterioasă ce-i aduce aminte de un cântec de leagăn din copilărie. O ameninţare supranaturală şi posibilitatea ca trecutul regatului să nu fie la fel de luminos precum cred cele două surori le vor arunca pe eroine într-o nouă aventură.

Filmul de animaţie "Căţeii arctici: Cursă pe zăpadă/ Arctic Justice" a debutat pe locul al treilea, cu încasări de 325.985,95 de lei. Lungmetrajul regizat de Aaron Woodley urmăreşte un grup de eroi neexperimentaţi care se aliază pentru a-l contracara pe maleficul Von Walrus. Swifty, un vulpoi polar, lucrează în departamentul serviciului de livrare Arctic Blast, dar visează ca într-o zi să devină un câine de top. Pentru a se dovedi demn de acest rol, Swifty comandă în secret o sanie şi livrează un pachet într-o locaţie misterioasă. Însă el se împiedică de fortăreaţă secretă, unde se întâlneşte cu Otto Von Walrus, un geniu malefic care se deplasează cu picioare mecanice şi conduce o armată loială de pinguini. În curând, Swifty descoperă planul lui Von Walrus de a topi calotele glaciare şi de a inunda lumea pentru a domni suprem.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele româneşti la sfârşitul săptămânii trecute este completat de "Maestrul minciunilor/ The Good Liar", de Bill Condon (282.363,20 de lei), "Se-ncinge treaba!/ Playing with Fire", de Andy Fickman (150.863,20 de lei), "Jexi/ Într-o relaţie cu telefonul meu", de Jon Lucas şi Scott Moore (141.558,40 de lei), "Îngerii lui Charlie/ Charlie's Angels", de Elizabeth Banks (109.252 de lei), "O nouă poveste de Crăciun/ Last Christmas", de Paul Feig (80.302,05 lei), "Marea provocare: Le Mans ’66/ The Grand Challenge: Le Mans '66" ("Ford v Ferrari"), de James Mangold (71.436 de lei), "Maria, Regina României", de Alexis Sweet Cahill (66.388,89 de lei).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici