Justin Timberlake ocupă primul loc în fanteziile femeilor, înaintea lui Brad Pitt

Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake ocupă primul loc în fanteziile femeilor, surclasându-l pe actorul Brad Pitt, potrivit rezultatelor unui sondaj.

314 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake ocupă primul loc în fanteziile femeilor, înaintea lui Brad Pitt

Justin Timberlake (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Justin Timberlake se situează pe primul loc în clasamentul preferinţelor feminine, cu 21% dintre voturi, urmat îndeaproape de actorul Brad Pitt, cu 19% dintre voturi, şi de actorul şi cântăreţul Jared Leto, cu 16% conform sondajului efectuat de site-urile RomanceBeat.com şi StarMagazine.com, informează contactmusic.com.

Topul 5 a fost completat de actorii Benedict Cumberbatch, pe locul al patrulea, şi Ryan Reynolds, pe locul al cincilea.

De asemenea, Justin Timberlake şi Ryan Gosling ocupă, la egalitate, primul loc în clasamentul celebrităţilor cu care femeile ar dori să aibă o aventură de o noapte.

Ryan Gosling ocupă prima poziţie şi în topul celebrităţilor cu care femeile vor să se căsătorească.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici